Logo koplamppolijsten.nl

Ppf folie Hoofddorp

Ontdek onze ppf folie service voor ultieme bescherming van Koplampen en Achterlichten.

Ppf Folie - Ultieme Bescherming voor Jouw Koplampen

Bij Koplamppolijsten.nl bieden we hoogwaardige en professionele Paint Protection Film (PPF) speciaal ontworpen voor koplampen.

Waarom Kiezen voor Onze Koplamp PPF?

  • 100% Doorzichtig: Onze PPF-folie is volledig transparant, zonder enige tint, waardoor je koplampen hun originele uitstraling behouden.

  • Zelfherstellend: Deze professionele Prima-K PPF-folie is zelfherstellend. Eventuele pitjes of krasjes verdwijnen vanzelf onder invloed van zonlicht.

  • Duurzaamheid en Kwaliteit: Wij gebruiken de beste kwaliteit PPF-folie, met een superglanzende afwerking, bestand tegen chemicaliën, vuil, olie, teer, en insecten. Het materiaal is eenvoudig schoon te houden en vuilafstotend.

  • Hydrofoob (Waterafstotend): Onze PPF-folie heeft een hoge waterafstotende kracht, waardoor water gemakkelijk van de koplampen afloopt, vuil en onzuiverheden meenemend.

  • Bescherming tegen UV-straling: Naast bescherming tegen steenslag en krassen, biedt onze PPF-folie ook bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Aanbrengen met Zorg

Bij KoplampPolijsten.nl werken we met ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het smoken van autolampen. Wij bieden maatwerk, perfecte communicatie en genieten landelijke bekendheid door onze hoge kwaliteit. Het vervangen van een koplamp is tegenwoordig prijzig; daarom raden we aan om je lampen professioneel te laten smoken voor langdurige bescherming en stijl.

Hoe Werkt Het?

Bij Koplamppolijsten.nl gaan we verder dan alleen het aanbrengen van de PPF-folie. Ons team inspecteert, wast, kleit, polijst, en spoelt je koplampen grondig voordat we de PPF aanbrengen. Hierdoor kunnen we niet alleen een optimale hechting garanderen, maar ook het mooiste eindresultaat leveren.

Voordelen van Koplamp PPF:

  • Vermindert risico op beschadiging in autowasstraten.
  • Beschermt tegen dofheid en behoudt de originele kleur.
  • Verkleint de kans op steenslag en krassen.
  • Vermindert risico op corrosie.
  • Verbeterde glans, diepte, en intensiteit van de koplampkleur.

Prijzen

Neem contact op

Wil je jouw auto transformeren met stijlvolle, getinte lampen? Neem dan contact op en plan een afspraak in voor professioneel lichten smoken bij KoplampPolijsten.nl.

Vragen of advies nodig?

Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Lees onze reviews

la zash
la zash
2023-11-10
Onlangs heb ik een tweedehands auto aangeschaft. Het is dan superfijn om de DNA sporen van de vorige eigenaar te (laten) verwijderen. Ook was in deze auto gerookt. Met een grondige reiniging en een ozon behandeling ziet en ruikt mijn auto weer als nieuw. Super fijne mensen bij dit bedrijf, die een goede job hebben afgeleverd. Aanrader!
John Zweepe
John Zweepe
2023-11-08
Geweldig goed werk geleverd. Zeer klantvriendelijk, en de prijs weet je vooraf.Poetsbedrijf is zeer aan te bevelen, je auto komt als nieuw weer voor de deur te staan.Ja auto wordt thuis opgehaald, en weer thuis gebracht. Nogmaals zeer aantebevelen. John, Haarlem
Charles Gathu
Charles Gathu
2023-11-06
Really fantastic work done
Vince BT
Vince BT
2023-10-27
Net mijn 911 opgehaald. Het was om te huilen… Van blijdschap welteverstaan! Mijn 997 is 17 jaar oud, maar Nordin heeft hem omgetoverd tot een bijna nieuwe auto. De lak ziet er weer schitterend uit en is goed beschermd door de glass coating. Ook het interieur is schitterend geworden. Wat een vakman! Hartelijk dank, Nordin! Heel blij met jouw service en vakmanschap!
Ro-Jean Doom
Ro-Jean Doom
2023-10-11
Auto gebracht voor een polijst beurt om wat krasjes weg te krijgen en ik ben nog steeds onder de indruk van hoe die glimt van alle kanten! Zeer netjes werk verricht en met passie heel veel passie afgerond! Vriendelijke eigenaar en top bedrijf!
Fouad Annouri
Fouad Annouri
2023-09-21
Geweldige service.
Yvonne Keur
Yvonne Keur
2023-09-15
Zojuist mijn mini cabrio opgehaald die er weer als nieuw uitziet. Wat een topbedrijf en wat een aardige en enthousiaste eigenaar. Chapeau!!!!!
Sholeh P
Sholeh P
2023-09-07
Bedankt Nordin/ Autopoetsbedrijf 023. Ik moest mijn lease auto inleveren met vlekken wat me veel geld zou kosten als Nordin me niet geholpen had met de vlekken! Nogmaals bedankt voor je spoed hulp.
W Verdooren
W Verdooren
2023-08-22
Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk.
Domagoj
Domagoj
2023-08-07
Highly recommend to do cleaning with them. Guys are friendly, communication is good and they even give me some advices what to do(products to use,how to clean,etc.) I like usually cleaning the car by myself. Great job!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Facebook, e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij werken uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Ontdek de expertise van KoplampenPolijsten.nl en herontdek de helderheid van uw rijervaring.