Logo koplamppolijsten.nl

Koplampen polijsten Hoofddorp

Uw auto verdient de beste zorg - maak nu een afspraak en laat uw koplampen stralen!

Koplampen Polijsten: Geniet van nieuwe helderheid

Zijn uw koplampen dof en beïnvloedt dit uw zicht op de weg? Vermijd de kosten van het vervangen van hele koplampunits en kies voor onze professionele koplampenpolijstservice. Steeds meer auto’s hebben kunststof koplampen, vatbaar voor verweering door blootstelling aan zonlicht en andere elementen. Onze betaalbare polijstservice herstelt niet alleen de glans maar verbetert ook de lichtopbrengst, wat cruciaal is voor veilig rijden.

Onze aanpak:

  1. Grondige Schuring: We beginnen met een grondige schuring om de verweerde laag en krassen te verwijderen, waardoor de oorspronkelijke staat hersteld wordt.

  2. Lakbescherming: Om mogelijke lakbeschadigingen te voorkomen, wordt de carrosserie rond de koplamp zorgvuldig afgeplakt.

  3. Polijsten met Abralon 3000: Met precisie polijsten we de koplampen met Abralon 3000 om de glans terug te brengen.

  4. Optionele Coating: Indien gewenst bieden we een optionele 2-componenten coating aan voor langdurige bescherming (meerprijs €50,- per koplamp).

Waarom Koplampen Polijsten?

Doffe koplampen zijn niet alleen een esthetisch probleem; ze verminderen ook de lichtopbrengst, wat gevaarlijk kan zijn en zelfs tot afkeuring bij een APK-keuring kan leiden. Onze polijstservice herstelt niet alleen de helderheid van uw koplampen, maar draagt ook bij aan een betere zichtbaarheid op de weg.

Hoe Werkt Het?

Wanneer u merkt dat uw koplampen dof zijn geworden, is het tijd om actie te ondernemen. Ons polijstproces egaliseert het oppervlak, verwijdert vuil en kleine krasjes, en brengt het kunststof weer tot leven. Een coating zorgt ervoor dat de helderheid lang behouden blijft.

Meer weten over coating? Bekijk dan onze pagina over lampencoating

Prijzen

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op via Facebook, e-mail, telefoon of WhatsApp en geniet van een verbeterde rijervaring!

Vragen of advies nodig?

Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Lees onze reviews

la zash
la zash
2023-11-10
Onlangs heb ik een tweedehands auto aangeschaft. Het is dan superfijn om de DNA sporen van de vorige eigenaar te (laten) verwijderen. Ook was in deze auto gerookt. Met een grondige reiniging en een ozon behandeling ziet en ruikt mijn auto weer als nieuw. Super fijne mensen bij dit bedrijf, die een goede job hebben afgeleverd. Aanrader!
John Zweepe
John Zweepe
2023-11-08
Geweldig goed werk geleverd. Zeer klantvriendelijk, en de prijs weet je vooraf.Poetsbedrijf is zeer aan te bevelen, je auto komt als nieuw weer voor de deur te staan.Ja auto wordt thuis opgehaald, en weer thuis gebracht. Nogmaals zeer aantebevelen. John, Haarlem
Charles Gathu
Charles Gathu
2023-11-06
Really fantastic work done
Vince BT
Vince BT
2023-10-27
Net mijn 911 opgehaald. Het was om te huilen… Van blijdschap welteverstaan! Mijn 997 is 17 jaar oud, maar Nordin heeft hem omgetoverd tot een bijna nieuwe auto. De lak ziet er weer schitterend uit en is goed beschermd door de glass coating. Ook het interieur is schitterend geworden. Wat een vakman! Hartelijk dank, Nordin! Heel blij met jouw service en vakmanschap!
Ro-Jean Doom
Ro-Jean Doom
2023-10-11
Auto gebracht voor een polijst beurt om wat krasjes weg te krijgen en ik ben nog steeds onder de indruk van hoe die glimt van alle kanten! Zeer netjes werk verricht en met passie heel veel passie afgerond! Vriendelijke eigenaar en top bedrijf!
Fouad Annouri
Fouad Annouri
2023-09-21
Geweldige service.
Yvonne Keur
Yvonne Keur
2023-09-15
Zojuist mijn mini cabrio opgehaald die er weer als nieuw uitziet. Wat een topbedrijf en wat een aardige en enthousiaste eigenaar. Chapeau!!!!!
Sholeh P
Sholeh P
2023-09-07
Bedankt Nordin/ Autopoetsbedrijf 023. Ik moest mijn lease auto inleveren met vlekken wat me veel geld zou kosten als Nordin me niet geholpen had met de vlekken! Nogmaals bedankt voor je spoed hulp.
W Verdooren
W Verdooren
2023-08-22
Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk.
Domagoj
Domagoj
2023-08-07
Highly recommend to do cleaning with them. Guys are friendly, communication is good and they even give me some advices what to do(products to use,how to clean,etc.) I like usually cleaning the car by myself. Great job!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Facebook, e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij werken uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Ontdek de expertise van KoplampenPolijsten.nl en herontdek de helderheid van uw rijervaring.