Logo koplamppolijsten.nl

Lampen coaten Hoofddorp

Uw auto verdient de beste zorg - maak nu een afspraak en laat uw koplampen stralen!

Lampen coating

Koplampen coaten met Krytex

Als officieel gecertificeerd partner van KRYTEX™ hebben wij de High-end keramische beschermende coatings van dit gerenommeerde merk zorgvuldig geselecteerd voor uw voertuig.

Waarom KRYTEX™?

KRYTEX™ staat op dit moment bekend als een van de meest innovatieve keramische coatings op de markt. Het biedt niet alleen een buitengewoon hoogwaardige bescherming, maar blinkt ook uit in duurzaamheid. Bij Koplamppolijsten.nl hebben onze professionals een specifieke training gevolgd om de geavanceerde technieken te beheersen die nodig zijn voor het aanbrengen van deze hoogwaardige coating. Daarmee zijn wij met trots opgenomen in de lijst van geaccrediteerde KRYTEX™ partners.

Voordelen van KRYTEX™ Keramische Koplampcoating:

  • Waterafstotend: De coating heeft een uitstekende waterafstotende eigenschap. Hierdoor stroomt water gemakkelijk weg, waardoor vuil en onzuiverheden geen kans krijgen om zich aan uw auto te hechten.

  • Duurzame Glans: De keramische coating verbetert niet alleen de glans en intensiteit van de lak, maar behoudt ook de originele kleur en vermindert het risico op dofheid.

  • Bescherming tegen Schade: Het vermindert het risico op beschadiging van de koplampen in autowasstraten die gebruikmaken van chemische producten van lage kwaliteit.

Krytex lampen coating flesje en doosje

Koplampcoating:

Onze koplampcoating voorkomt vergeling en dofheid door UV-stralen of zonlicht. Het biedt uitstekende resultaten bij het verwijderen van krassen, dofheid, verwering en vergeling.

Kies voor Koplamppolijsten.nl en geef uw auto de bescherming en uitstraling die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek de voordelen van onze geavanceerde KRYTEX™ keramische coating.

Prijzen

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op via Facebook, e-mail, telefoon of WhatsApp en geniet van een verbeterde rijervaring!

Vragen of advies nodig?

Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Krytex logo

Lees onze reviews

la zash
la zash
2023-11-10
Onlangs heb ik een tweedehands auto aangeschaft. Het is dan superfijn om de DNA sporen van de vorige eigenaar te (laten) verwijderen. Ook was in deze auto gerookt. Met een grondige reiniging en een ozon behandeling ziet en ruikt mijn auto weer als nieuw. Super fijne mensen bij dit bedrijf, die een goede job hebben afgeleverd. Aanrader!
John Zweepe
John Zweepe
2023-11-08
Geweldig goed werk geleverd. Zeer klantvriendelijk, en de prijs weet je vooraf.Poetsbedrijf is zeer aan te bevelen, je auto komt als nieuw weer voor de deur te staan.Ja auto wordt thuis opgehaald, en weer thuis gebracht. Nogmaals zeer aantebevelen. John, Haarlem
Charles Gathu
Charles Gathu
2023-11-06
Really fantastic work done
Vince BT
Vince BT
2023-10-27
Net mijn 911 opgehaald. Het was om te huilen… Van blijdschap welteverstaan! Mijn 997 is 17 jaar oud, maar Nordin heeft hem omgetoverd tot een bijna nieuwe auto. De lak ziet er weer schitterend uit en is goed beschermd door de glass coating. Ook het interieur is schitterend geworden. Wat een vakman! Hartelijk dank, Nordin! Heel blij met jouw service en vakmanschap!
Ro-Jean Doom
Ro-Jean Doom
2023-10-11
Auto gebracht voor een polijst beurt om wat krasjes weg te krijgen en ik ben nog steeds onder de indruk van hoe die glimt van alle kanten! Zeer netjes werk verricht en met passie heel veel passie afgerond! Vriendelijke eigenaar en top bedrijf!
Fouad Annouri
Fouad Annouri
2023-09-21
Geweldige service.
Yvonne Keur
Yvonne Keur
2023-09-15
Zojuist mijn mini cabrio opgehaald die er weer als nieuw uitziet. Wat een topbedrijf en wat een aardige en enthousiaste eigenaar. Chapeau!!!!!
Sholeh P
Sholeh P
2023-09-07
Bedankt Nordin/ Autopoetsbedrijf 023. Ik moest mijn lease auto inleveren met vlekken wat me veel geld zou kosten als Nordin me niet geholpen had met de vlekken! Nogmaals bedankt voor je spoed hulp.
W Verdooren
W Verdooren
2023-08-22
Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk.
Domagoj
Domagoj
2023-08-07
Highly recommend to do cleaning with them. Guys are friendly, communication is good and they even give me some advices what to do(products to use,how to clean,etc.) I like usually cleaning the car by myself. Great job!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Facebook, e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij werken uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Ontdek de expertise van KoplampenPolijsten.nl en herontdek de helderheid van uw rijervaring.