Logo koplamppolijsten.nl

Over ons

Lees een stukje over het verhaal achter koplamppolijsten.nl

Over ons

Welkom bij Koplampenpolijsten.nl, een plek die voortkomt uit mijn liefde voor autoverzorging. Mijn naam is Nordin Abbas, en na ruim 10 jaar ervaring in het poetsen en detailen van auto's, ben ik trots om een gespecialiseerde tak van Autopoetsbedrijf 023 te presenteren.

Missie

Met toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid zetten we ons in om elke klant een verbeterde rijervaring te bieden.

Visie

Onze visie is rechttoe rechtaan. We willen de go-to plek zijn voor koplampenpolijsten, niet alleen vanwege de kwaliteit van onze diensten, maar omdat klanten weten dat ze op ons kunnen vertrouwen.

Nordin Koplamppolijsten.nl eigenaar die een auto aan het polijsten is

Passie voor Perfectie

Onze passie voor ons werk komt voort uit de overtuiging dat elk voertuig uniek is en een behandeling verdient die daarbij past. We gaan verder dan reguliere poetsbedrijven, waar anderen stoppen, gaan wij door. Door problemen aan te pakken bij de kern kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Facebook, e-mail, telefoon of Whatsapp. Wij werken uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Ontdek de expertise van KoplampenPolijsten.nl en herontdek de helderheid van uw rijervaring.

Wij werken met de volgende merken
3m logo
Krytex logo
Rupes logo
Koch logo